Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Αντίο" στον Μεγάλο Θανάση Βέγγο


                               
Εμείς είμαστε ένα Blog για τις αμερικάνικες σειρές. Αλλα δεν γίνεται να τον ξεχάσουμε.  Σήμερα
έφυγε σε ηλικία 84 ετών ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Θανάσης Βέγγος. Κατέληξε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας στον Ερυθρό Σταυρό.
Μπροστά στην δυσκολότερη στιγμή της ζωής του βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα ο "καλός μας άνθρωπος" Θανάσης Βέγγος, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός.
Ο ηθοποιός δεν είχε εμφανίσει κανένα σημάδι επαφής με το περιβάλλον τις τελευταίες ημέρες, μετά από το οξύτατο εγκεφαλικό που υπέστη το χειμώνα.
Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς η γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο του αγόρια, που παρακαλούσαν συνεχώς για τον άνθρωπό τους να γίνει καλά, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο που είχε αναλάβει την περίπτωση του Θανάση Βέγγου εμφανίζονταν εξαιρετικά συγκρατημένο και φειδωλό στις δηλώσεις του.
Όπως είχε γίνει γνωστό, οι γιατροί είχαν ζητήσει από τα μέλη της οικογένειάς του να του ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν, προκειμένου να διαπιστώσουν από τις συσπάσεις του προσώπου του εάν υπάρχει βελτίωση και πόση.
Από τις 19 Δεκεμβρίου ο 84χρονος δημοφιλής κωμικός βρίσκονταν σε κώμα. Λόγω της μηχανικής υποστήριξης, όμως, οι γιατροί φοβούνταν για επιπλοκή και σε άλλα ζωτικά όργανα.
Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Βέγγος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, δεκάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας Βέγγου επισκέπτονταν καθημερινά το νοσοκομείο για να δώσουν τις ευχές τους στον αγαπημένο πρωταγωνιστή, ευχόμενοι να καταφέρει να βγει νικητής και από αυτόν τον αγώνα.
 Πηγή : News.247.gr


Η τελευταία αποστολή του Θου Βου είναι να πείσει τον Θεό να ξανασχοληθεί με την χώρα που αγάπησε τόσο πολύ..

4 σχόλια:

  1. Αξεχαστος, αθανατος, θρυλος και παντα επικαιρος.
    Δε χωρανε σαφως λογια για το μεγαλειο του, οχι μονο το υποκριτικο αλλα και του χαρακτηρα του...

    Πολλα μπραβο Ορεστη για την πρωτοβουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας "έφτιαξε" την ημέρα πρωί πρωί γαμώτο..

    Ευχαριστώ παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an kai idiaitera polles palies ellhnikes tainies den exw dei,o veggos mazi me ton kwstantara kai th bougiouklakh htan 3 an8rwpoi pou 3exwrisa....rip!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή