Αλλάζει όνομα το Cougar Town;


Η δημοφιλής τηλεοπτική κωμωδία του τηλεοπτικού δικτύου ABC, Cougar Town, σύμφωνα με δηλώσεις των δημιουργών της Bill Lawrence και Kevin Biegel, πιθανότατα να αλλάξει ονομασία στην τρίτη σαιζόν.

Σύμφωνα με τον Lawrence που δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, πως σκέφτονται να αλλάξουν την ονομασία της σειράς μιας που πλέον η σειρά δεν αφορά πλέον σαραντάρες να κυνηγάνε νεαρότερους συντρόφους, αλλά για την φιλία μεταξύ ενήλικων ατόμων και το ό,τι πίνουν όλοι τους σαν παρέα. Ο Lawrence εκτός από αυτά δήλωσε πως σκεφτόντουσαν πριν αρχίσει η δεύτερη να αλλάξουν την ονομασία της σειράς αλλά δεν κατόρθωσαν να βρουν νέα ονομασία και αυτό είναι εμφανές σε αρκετά επεισόδια μιας που υπάρχουν αστεία σχετικά με την απόφαση να παραμείνει το Cougar Town ως τίτλος και στην δεύτερη σαιζόν.

Για να βρεθεί η νέα ονομασία της σειράς, οι δημιουργοί θα ζητήσουν και την βοήθεια των τηλεθεατών οι οποίοι θα προτείνουν ονομασίες και αυτή η οποία θα ταιριάζει περισσότερο στην εικόνα που έχει δημιουργηθεί πλέον στην σειρά θα επιλεγεί. Μια πρώτη επιλογή είναι το "Friends with Beverages" αλλά όπως είναι φυσικό τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.


Νεότερη Παλαιότερη