Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Επιστρέφουν οι Flintstones στη μικρή οθόνη

Δελτίο τύπου εξέδωσε η FOX
προχθές, σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή μιας από τις αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων, τους Flintstones. Η νέα animated σειρά θα έρθει στο πρόγραμμα του καναλιού το 2013. Η 20th Century Fox και η Warner Bros θα συνεργαστούν σε αυτό το project.

Executive producer των flinstones θα είναι ο διάσημος από τα Family Guy, American Dad! και The Cleveland Show, Seth MacFarlane. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Dan Palladino (“Gilmore Girls”) και Kara Vallow (Family Guy). Η παραγωγή θα ξεκινήσει φέτος το φθινόπωρο με στόχο την έναρξη της season 2013-2014. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι ηθοποιοί που θα δανείσουν τις φωνές τους στους διάσημους χαρακτήρες της σειράς.

“Ο πρώτος χαρακτήρας καρτούν που ζωγράφισα ήταν ο Fred Flintstone. Είναι ευχάριστο που τελικά ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα βρίσκομαι στην παραγωγή της αναγέννησης αυτού του σπουδαίου franchise. Επίσης πιστεύω ότι η Αμερική είναι έτοιμη επιτέλους για μια animated φαρσοκωμωδία με έναν χοντρό, ηλίθιο τύπο του οποίου η γυναίκα είναι πολύ καλή για αυτόν.” είπε σχετικά ο MacFarlane.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η ιστορική επιστροφή των Flintstones θα παρουσιάσει τη μοντέρνα εκδοχή της ζωής των οικογενειών Flintstones και Rubbles. Η ιστορία θα επικεντρώνεται στον Fred Flintstone και τον καλύτερο του φίλο Barney Rubble καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, Wilma, Pebbles και Dino από τη πλευρά του Fred και Betty και Bamm-Bamm από την πλευρά του Barney. To Flintstones έκανε τη πρώτη εμφάνισή του το 1966 από το κανάλι του ABC.

4 σχόλια:

  1. agapimenh paidikh seira yabba dabba doo
    http://www.youtube.com/watch?v=qpGx4foRdPw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα Γαμάτη σειρούλα. Λίγα επεισόδια θα τα δω σίγουρα (ελπίζω μόνο να μην χαλάσει ο σχεδιασμός των χαρακτήρων). Εγώ θυμάμαι μικρός μάζευα τις φιγούρες των φλιντστόουνς από τα kinder αυγουλάκια (τα μικρά) χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται πως θα το τιμήσω εγώ αλλά αργεί πολύ.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Επίσης πιστεύω ότι η Αμερική είναι έτοιμη επιτέλους για μια animated φαρσοκωμωδία με έναν χοντρό, ηλίθιο τύπο του οποίου η γυναίκα είναι πολύ καλή για αυτόν." χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή