Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Το "Port Royal" στο FX

Μέτα από το κινηματογράφο, οι πειρατές ετοιμάζονται να κατακτήσουν και την τηλεόραση, αφού η FX Prods αποφάσισε να αναλάβει χρέη συμπαραγωγού μαζί με την Fox International Channels, για την δημιουργία της δραματικής σειράς εποχής με το όνομα Port Royal. Η σειρά θα ετοιμαστεί για το κανάλι FX στην Αμερική και για τα διεθνή κανάλια της Fox για το εξωτερικό.

Το “Port Royal” θα διαδραματίζεται στον 17ο αιώνα, στο νησί της Ιαμαϊκής, και θα παρουσιάσει τα χρονικά της πιο πλούσιας αλλά και πιο επικίνδυνης πόλης στο Νέο Κόσμο, μέσα από τους πειρατές, τους εμπόρους αλλά και τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Το γεγονός ότι θα είναι στο FΧ, σημαίνει ότι θα είναι αρκετά σκοτεινή σειρά, ενω o Craig Cegielski πρόεδρος της Gk-tv που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της σειράς, δήλωσε ότι είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μία ιστορία φαντασίας με ιστορικό φόντο.

Η GK-tv βρίσκεται πίσω και από τη σειρά του Starz Camelot, η οποία ήταν η πρώτη τους απόπειρα, ενώ το FX βρίσκεται στο ψάξιμο για σειρές που θα κερδίσουν το κοινό, αφού φέτος παρόλο το γεγονός ότι είχε δύο απο τις καλύτερες σειρές της τηλεοπτικής σεζόν (Terries, Lights Out) κόπηκαν και οι δύο επειδή δεν έκαναν τα αναμενόμενα νούμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου