Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

To ABC ενδιαφέρεται για το Hallelujah


Πριν λίγους μήνες μάθαμε ότι ο Marc Cherry​ σχεδιάζει μία σειρά που φέρει το όνομα Hallelujah με θέμα τη μάχη μεταξύ καλού εναντίον κακού και με πρωταγωνιστή τον φοβερό και τρομερό Terry O Quinn, και ήταν υποψήφια να προβληθεί μαζί με τις σειρές για τη χρονιά 2011-2012 στο κανάλι ABC. Δυστυχώς το ABC την απέρριψε.
Ωστόσο το ABC ενδιαφέρεται ακόμα για αυτή τη σειρά αρκεί ο Marc Cherry να αλλάξει κάποια πράγματα στο σενάριο και να την κάνει πιο προσιτή στον κόσμο.


Η σειρά αφορά την πόλη Hallelujah και τα προβλήματα ζυθοποιίας του μικροεπιχειρηματία και οικογενειάρχη Rye Turner (Donal Logue​) και του αδίστακτου εκατομμυριούχου Del Roman (Terry O’Quinn, εδώ χειροκροτάμε!!) ο οποίος είναι δικαιούχος μεγάλου ποσοστού της πόλης. Καθώς τα πράγματα αρχίζουν και βγαίνουν εκτός ελέγχου, ένας άγνωστος, ο Jared O’Neal (Jesse L. Martin of Law & Order) έρχεται για να φέρει ειρήνη στην προβληματική πόλη.


Ένα κομμάτι της σειράς που θα την κάνει ξεχωριστή είναι ότι θα έχει στοιχεία μιούζικαλ (χορωδία, ευαγγέλια κάπου διάβασα) που θα χρησιμοποιείται για να μας βοηθήσει να επεξηγήσουμε τη βία μεταξύ των 2 ανδρών (όπως στην ταινία There’s Something About Mary)


Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Cherry. Αλλά επειδή πιθανόν θα κάνει τελευταία σεζόν φέτος στις νοικοκυρές ανεβαίνουν οι πιθανότητες να δεχτεί.
Εκτός από αυτό το πρόβλημα, υπάρχει και ένα θέμα με το καστ, καθώς οι συγκεκριμένοι είχαν επιλεχθεί αλλά αφού η σειρά απορρίφθηκε μπορεί να μην δεχτούν να επιστρέψουν καθώς βρήκαν αλλού δουλειά, όπως ο Τέρρυ Ο Κουΐν που θα παίξει στο Hawaii 5-0 (αλλά ευτυχώς για λίγα επεισόδια οπότε δεν πιστεύω να αρνηθεί). Για τους άλλους δεν πειράζει καθόλου ό,τι θέλει ας γίνει, ας ξανακάνουν κάστινγκ αρκεί ο μεγάλος Τέρρυ Ο Κουΐν να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

1 σχόλιο:

  1. breakingbad-greek.blogspot.com paidia chekarete edw einai ena neo blog sxetika me mia apo tis kaliteres seires pou paizontai auti tin stigmi stin ameriki i seira se ligo kairo tha paixtei se elliniko kanali mpeite sto blog kai mathete ola ta nea kai tis plirofories gia tin seira. thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή